24 Şubat 2012 Cuma

Perlina Ürünlerinde Yüzde Yetmiş İndirim!


Perlina bir sosyal sorumluluk bilinciyle yüzde yetmişe kadar varan indirim kampanyaları düzenlemektedir. Bu kampanyalarla müşterimize büyük fırsatlar oluşturup, herkese ve  her keseye uygun imkanlar sağlayarak, zaman zaman müşterilerimizin gönüllerini almış oluyoruz. Onun için başlatmış olduğumuz Perlina mağazalarımızda %70 indirim günleri devam etmektedir. Perlina'da indirim demek yüzlerin gülmesi demek, fırsat demektir.. Bu indirimlerle birlikte mağazalarımızda izdihama sebep olduk. İlk günkü izdihamdan sonra herkes bu imkandan yararlansın diye yüzde yetmişlik indirim kampanyamızı sürdürmekteyiz.

Perlina'da yüzde yetmişlik indirim, bir nevi sosyal sorumluluk, bir nevi de piar ve halkla ilişkiler çalışmasıdır. Perlina büyük oranlı indirimlerle aynı zamanda marka sevgisi de oluşturmaktadır. İmkanı olmayan, bununla birlikte ürünlerimizi kullanmak isteyen dostlarımız ve müşterilerimiz için, onların gönüllerini alacak kalbi yakınlaşmayı da firmamız sağlamaktadır. Bu durumdan hem dostlarımızı memnun edip, hem de firma olarak mutluluk duyuyoruz.

Yüzde yetmiş indirimle herkes tebessüm etsin. Çünkü Perlina demek tebessüm demektir. Perlina demek yüzde yetmiş fırsat ve imkan demektir.

Perlina

11 yorum:

sosyetepazarimm.blogspot.com dedi ki...

perlina online alışveriş sitesi var mı?

Perlina dedi ki...

Selda Hn; Şu an online satış sitemiz yoktur. Bununla ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Online satış sitemiz açıldığı zaman sosyal medya hesaplarımızdan duyurumuzu yapacağız.

Profösör dedi ki...

Perlina gerçekten dünya markası olabilecek bir kaliteye sahip.

Adsız dedi ki...

trendyol siparişleri ne zaman gönderilecek ilgilenebilir misiniz biraz gec kaldı sanki

Perlina dedi ki...

Teşekkürler..

Perlina dedi ki...

Biz ürünlerimizi Trendyol'a gönderdik. Size de en kısa zamanda gelecektir..

Adsız dedi ki...

YARISMA ICIN KASTEDILEN FACEBOOK LINKI NEDIR

Perlina dedi ki...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177571279024976&set=a.145953908853380.28933.145908222191282&type=3&theater

Facebook adresimizden katılabilirsiniz..

emin dedi ki...

internetten bakıyoruz beğeniyoruz mağazaya gidiyoruz beden bulamıyoruz beden olsa rengi bulamıyoruz bunun için PERLİNA nın internetten de satış yapmasını istiyorum

Perlina dedi ki...

Bu konuda çalışmalarımız sürmektedir.

Adsız dedi ki...

Onlina satış için çalışmalarıniz daha ne kadar sürecek,tahmini bir tarih var mi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...