12 Şubat 2012 Pazar

Perlina Blog'ta Buluşuyoruz

Perlina kurumsal blog sayfamızda, sanat ve estetik kaygılarını ortadan kaldıran, insan ruhunun güzelleşmesini esas alan, bayanların takip etmekten zevk ve keyif alacağı paylaşımlarımızla yayın hayatımıza başlamış bulunuyoruz.

Perlina'nın doğuşundan bahsetmemiz gerekirse, tekstil sektörüne ilk olarak 1956 Yılında “Yusuf Mağazası” adı altında perakende mağazamızla girdik. Daha sonra 1998 yılında Perlina'yı bir mümeyyiz marka olarak tüketicilerle buluşturduk. Hali hazırda toptan satışımız ve kendi perakende mağazalarımızla faaliyet gösteriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için öncelikli hassasiyetimizdir. Bu memnuniyeti elde edebilmek için ürünlerimizin vitrinlere gelinceye kadarki safhalarında gereken titizliği ve hassasiyeti gösteriyoruz. Perlina marka olarak iyi bir süreç içinde hayatiyetini sürdürmektedir. Perlina'yı dünyanın en prestijli markalarından biri gibi saymak mümkündür. Bizim varlığımız ancak Perlina'nın gerçek bir marka olmasıyla eşdeğerdir.

Blog sayfamızda, giyim zevkinin bütün sırlarını sayfa izleyicilerimizle birlikte paylaşırken, aramızda oluşturduğumuz dostlukları, kişisel görüşleri, yorumlar ve yorumlara verdiğimiz cevaplarla da kalmayacağız. Diğer giyim bloglarından farklı olarak birbiriyle kaynaşmış bir kulüp aidiyetini benliğimizde paylaşarak projeler üreteceğiz. "Perlina Blog" vazgeçilmez bir paylaşım sitesi olarak hafızalarımızda ve gönüllerimizde ayrı bir yer oluşturacaktır. Bloğumuzun gelişmesinde sizlerin de katkılarını özellikle istirham ediyoruz. Bu blog Perlina adıyla açılmış olsa da, özellikle Perlina dostlarının kimliğini, kişiliğini, anlayışlarını, heyecanlarını, coşkularını ve umutlarını bir bütün değer olarak paylaşmayı esas alacaktır. Hepimiz Perlina dostlarıyla Perlina blog'ta buluşuyoruz. Nice umutlu ve mutlu dostluklara.

Perlina

12 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

MERHABALAR:)
HAYIRLI OLSUUUNN:)
seve seve izleyicinizim artık.
bende sizi bekliyorum sayfama.
kucak dolusu sevgiler..
:)

Perlina dedi ki...

birtutamkekik: Hoşgeldiniz. Teşekkür ederiz.

Sevgiler..

funda dedi ki...

hayırlı olsunnnnn:))))

Perlina dedi ki...

funda: Çooook teşekkür ederiz :)

efla_hatun dedi ki...

slm :)
hayırlı olsun perlinaaa <3

Perlina dedi ki...

efla_hatun: :) Çok teşekkür ederiz.

Profösör dedi ki...

Hayırlı olsun bütün millete..

Zeycan dedi ki...

Hayırlı olsun PERLİNA..

Perlina dedi ki...

Teşekkür ederiz.

Perlina dedi ki...

Çok teşekkür ederiz.

Adsız dedi ki...

perlina hoşgeldin ♥

http://moda-yolu.blogspot.com/ benim blogumda çok yeni takiplerinizi bekliyorum ♥

Perlina dedi ki...

Siz de hoşgeldiniz..Takipteyiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...