16 Şubat 2012 Perşembe

Perlina 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonundan Seçmeler

Perlina bayanlara yönelik tasarlayıp, ürettiği bütün ürünlerinde felsefi bir alt yapıya dayandırıyor. Bütün kıyafetler en iyi stilistlerle tasarlanıp çiziliyor. Her fikir tartışılıp yeni sezonun bütün modelleri belirleniyor. En iyi malzemeler kullanılarak, binbir titizlikle üretilip, Perlina dostlarımızın beğenisine sunuluyor. Perlina'da hiçbir ürün sadece ticari kaygılarla üretilmiyor. Perlina'da tüm kıyafetler Perlina ürünlerini kullanan bütün Perlina dostlarımızın ve müşterilerimizin gönüllerini hoşnut etmek adına, zevkleri doğrultusunda en iyi niteliklerle üretilip piyasaya arz ediliyor.

Perlina 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu hazırlanırken giyim kuşam kültürünün dünya trendlerindeki gelişen değerlerini dikkate alarak hazırlanmıştır. Gerek tasarımlar, gerek kıyafetlerde kullanılan malzemeler "Perlina giyim kuşam kültürü" oluşturacak kadar tekstilde iddialı olarak yerini almaktadır. Perlina var olan değerleri her sezonda geliştirerek, tekstilde tekamülünü sanat ve estetik ölçeklerinde, giyim kuşam modasının en mümeyyiz bir temsilcisidir. Bunun içindir ki; Perlina dünyadaki gelişen değerleri dikkate alırken, özde kadının yaratılış ruhuna, sosyo psikolojik durumlarına göre, herkesin kimlik ve kişilik özelliklerini hesaba katarak, renk renk, desen desen modellerini her yaş ve her bedene hitap etmeyi esas almıştır.

Kıyafet kişinin aynasıdır. Kendimizi taşımaktan rahat ve özgür hissedebileceğimiz bütün kıyafetlerde yüzlerce kişinin düşüncesi, uyguları ve emeği vardır. Bu bilinçle Perlina ürünlerini kullanan dostlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetten doğan mutlulukları yüzlerine mutlaka bir tebessüm olarak yansıyacaktır. Perlina 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu yeni açılan bloğumuzda size koleksiyondan küçük bir alıntı yaparak, bir yelpaze olarak beğeninize sunuyoruz.

Perlina











12 yorum:

aysekaya dedi ki...

hepsi çok güzel ama 3.sıradaki fuşyaya bayıldım :))

efla_hatun dedi ki...

aynen fuşya beni büyüledi :)

Perlina dedi ki...

Teşekkür ederiz :)

Perlina dedi ki...

Fuşya sezonun trend rengi.

efla_hatun dedi ki...

Aklımdan çıkmıyor :)

darkolivee dedi ki...

8. sıradaki çiçekli elbise çok ciciymiş...
pembe çorapla da vintageden sıyrılıp trendy bir görünüm kazanmış
çok hoş...
başarılar diliyorum...
bir dahaki postumda bloğunuzdan bahsedeceğim, böylelikle herkes bu güzel kıyafetleri görmüş olur

Takipteyim,
sevgiler

Perlina dedi ki...

:) Belki birgün senin olur.
Sevgilerimle

Perlina dedi ki...

Beğendiğinize çok sevindik. Blogunuzda bizi yayınlama haberi ise çok güzel ve çok sevindirici. Bu ince jestinizden ötürü teşekkür ederiz.

Sevgilerimle..

darkolivee dedi ki...

http://darkolivee.blogspot.com/2012/02/soguk-moguk-kesmez-bizi.html

yoğun ziyaretçi alması muhtemel bir postun altına, bloğunuzun adresini yayınladım
yolunuz açık olsun

sevgiler

Adsız dedi ki...

internetten alışverişiniz yokmu bulunduğum yerde istediğim modelleri bulamıyorum. kolay gelsin

Perlina dedi ki...

Çok teşekkür ederiz. Sevgiler..

Perlina dedi ki...

Hangi şehirdesiniz acaba?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...