22 Şubat 2012 Çarşamba

Perlina 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonumuzdan Esintiler

Perlina her sezona büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanıyor. Dünya modasını yerinde görüp, tüm izlenimleri ile, Perlina değerleriyle bütünleştirip, kendine özgün koleksiyonunu tasarlıyor. 2012 İlkbahar  - Yaz sezonuna gireceğimiz şu günlerde 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonumuzdan bir esintiyi yelpaze olarak bloğumuzda sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Yeni sezon görsellerimizi girmeden 2011 İlkbahar – Yaz koleksiyonumuzla sizleri baş başa bırakırken görüşlerinizi bizimle paylaşırsınız seviniriz. Renklerin ve desenlerin Perlina modellerinde nasıl bir armoni oluşturduğunu göreceksiniz. Raks eden otantik bir rakkasenin nostaljik dansından, günümüz çağdaş dansçılarına kadar baş döndüren modeller, renkler, çizgiler, insanı 2012 ilkbahar ve yazının büyülü mevsimine götürebilir. 2012 ilkbahar ve yaz koleksiyonumuzun daha kreatif, daha güzel ve daha gizemli olduğunu söyleyebiliriz.

Perlina










 

5 yorum:

darkolivee dedi ki...

wooowwww perlinaaaa
ilk resimdeki floral desenli bluz benim olsunnnn
çook güzelllllll

ilkbahar yaz sezonu sallayacakkk...

sevgiler

Perlina dedi ki...

:) Teşekkürler. 2012 ürünlerimizi sergilemeden, 2011 Yaz ürünlerimizden bir kolaj hazırladık biz de. Beğendiğinize çoook sevindik..

Sevgiler..

efla_hatun dedi ki...

cıvıl cıvıl baharı kapımda hissettim biran için :)
yeni sezonda gelsin hemen,belki dayanamayıp bahar da geliverir artık :)

Perlina dedi ki...

:) Baharı çok özledik.

Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

bende 2. model üzerindeki ve son resimdeki uzun kollu kıyafeti çook beğendim.ellerinize sağlık.her mevsim perlina 1 numara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...