17 Şubat 2012 Cuma

Her mevsim Giyim Kuşam.. Her Mevsim Perlina..

Perlina, ürünlerini giyim kuşamı bir kültür olarak benimseyip, yaşayan müşterileri için her mevsim tasarlıyor, üretiyor, teşhir edip müşterilerinin beğenisine sunuyor. Giyim kuşamı bir zevk ve keyif haline getirecek, bütün ritüelleri de ürünlerine yansıtarak, bayanların ruhlarını okşayacak renkleri, desenleri ve modelleri insanlık değerleriyle bezeyip,  ortak bir paydada buluşturuyor. İş üretmekle de bitmiyor, tanıtım çekimleri yapılıyor.  İç ve dış mekânlarda ürünler teşhir ediliyor. Özellikle profesyonel mankenlerin Perlina kıyafetlerini üzerlerinde taşırken,  ürünlerin bütün detayları gerek tasarım, stil, gerek renk, desen, modelleriyle platolarda modacıların da beğenisine sunuyor.

Daha önceki sezonlar için çekimleri yapılan defilelerden ve katalog çekimlerinden bir kolaj olarak sunduğumuz videoyla Perlina Blog ziyaretçilerimiz için paylaşmayı uygun gördük. Profesyonel mankenlerin teşhir ettiği kıyafetlerde, siyahlar, beyazlar, transparanlar geniş bir ürün yelpazesini oluştururken,  kollu, kolsuz, yarım kol ve japone kollar, açık kapalı ve bisiklet yakalılar, pop art diyebileceğimiz dikey ve yatay çizgiler, düğmeler, güller aksesuarlar göz dolduruyor. Ruhu okşuyor.. Renklerin birbirine uyumu ve degralerde bileşerek buluşup kaynaşması aslında giyim kuşamda bir Perlina klasiğini görmek mümkün oluyor.

Perlina;  kreasyonlarıyla bayanların dört mevsimde de her iklimi ruhlarında derinlemesine bir mutluluk ifadesi olarak yaşayabileceği kıyafetlerle buluşturuyor. Her mevsimde ve her ortamda giyilen Perlina ürünleri, kendini bir soyluluk belirtisi olarak kişiyi öne çıkartıyor.  Perlina kıyafetleri ev ortamında, bir yeşil bahçede, bir metropol kalabalığında, bir tarihi mekanda, deniz kenarında, gece ve gündüz, her yerdeki bütün objelerle barışık bir değer kazanıyor. Bunun içindir ki; Perlina bizi her mevsime götürebiliyor. Çünkü Perlina bize her mevsimi yaşatabiliyor. Çünkü her mevsim giyim kuşam demek;  her mevsim Perlina demektir.


Perlina

2 yorum:

Adsız dedi ki...

TREDNYOLDAN 3 TANE KAZAK SİPARİŞ ETTİM S BEDENİ SEÇTİM NORMALDE BEDEN ÇLÇÜLERİ 1,2,3 DİYE OLUYOR KAZAKLARINIZDA BEN 1 BEDEN GİYİYORDUM BUNLARDA DA S OLAN BEDEN 1 NUMARALI BEDENE Mİ KARŞILIK GELİYOR ACABA

Perlina dedi ki...

Evet 1 beden S beden karşılığıdır. Güzel günlerde kullanmanız dileğimizle..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...