29 Mart 2012 Perşembe

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Yine iki omzu açık, kayık yaka ve kısa yarasa kolları olan, etekleri elastiki  dökümlü  bir triko bluzumuz.. Yaka ve omuz açıklarını çerçeveleyen bölümde ise dikkatini çeken ve sadeliği vurgulayan, mini boncuklarla işlenilmiş olan kibar bir modelimiz. Yaz sıcaklarının vazgeçilmez bir kıyafeti. Rahatlık, özgürlük, pratiklik ve sıkılmadan, bıkmadan günlük kullanabileceğimiz bir ürünümüz.

40108 kodlu bu ürünümüzde; toprak, nar çiçeği, parliament, çimen yeşili, siyah ve pudra renkleri de bulunmaktadır.

Perlina




28 Mart 2012 Çarşamba

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Çiçek desenleri ile bezenmiş bir modelimizi daha sizlere tanıtıyoruz. Serin yaz akşamlarında size eşlik edecek şık bir hırka modeli. Uzun kollu bu hırkamızda çiçek motiflerinin yanında ayrıca pul ve boncuk işlemesi de yapılarak hırkaya ışıltı sağlanmıştır.

40239 kodlu bu ürünümüzde; bej, toprak, mavi, su yeşili, siyah, kırmızı ve pudra renkleri de mevcuttur.

Perlina 



 

24 Mart 2012 Cumartesi

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu


Perlina'nın 2012 İlkbahar- Yaz kreasyonunda bir seri olarak bulunan ürün çeşitlerimizden biri de, kumaşın yaka ve kol bileklerinde dantel işleme örgüsünün kullanılmasıdır. Bu üründe; bahar ve yaz özgürlüğünü betimleyen hem bir giysi havası, hem de gerektiğinde özel günlerde giyilebilecek,  dantelli tasarımlarıyla, şirin bir görünümü vardır. Uzun kollu olması, giyim rahatlılığıyla aynı zamanda, içinde barındırdığı masumiyet çizgisiyle, kendine has özgün bir modelimizdir.

40094 kodlu ürünümüzde; bej, toprak, mercan, su yeşili ve siyah renkleri de mevcuttur.

Perlina



23 Mart 2012 Cuma

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Koleksiyonumuzdan 2012 İlkbahar – Yaz Sezonumuza ait bir ürünü daha sizlere tanıtmak istiyoruz. Triko örme olan bu kumaş, güneşin kavurucu sıcaklarında sizi yaz sıcağından koruyacak şekilde üretilmiştir. Üründe turkuaz ve tonlarının vizon, kemik siyahla zigzag efekt verilerek muhteşem renk geçişleriyle, ebruli bir görsel şölen oluşturulmuştur. Diz altı etek boyuyla, kısa kol ve yakasıyla, rahat bir kullanım sağlamakla birlikte, bel ve koldaki penye pot kırmayı önleyici,  elastiki bir işlev görmektedir. Bu model, hanımların bahar ve yaz boyunca hem günlük, hem de özel günlerinde tercih edebilecekleri bir değere sahip bir elbisedir. Elbise ve tunik olarak kullanılabilecek bu ürünün kolyesi de ürünün bir parçası olup, ürünle birlikte satışa sunulmaktadır.

40005 kodlu ürünümüzde; kahve, oranj, mavi, siyah ve vizon renkleri de mevcuttur.

Perlina



Perlina Online Satış


Ürünlerimiz bugün itibari ile  Trendyol'da  satışa sunulmuştur. Satışlarımız dört gün sürecektir. Tüm online satış bekleyen takipçilerimize duyurulur.

22 Mart 2012 Perşembe

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Bugün de, yine yakasız, kısa kollu bahar ve yaz mevsimine özel fantastik bir ürünümüzü sayfamızda yer veriyoruz.  Kolları omuzlarına kadar bitişik ve kolu tamamlayan, klasik el işi tığ oyasının verdiği dantel işlemesi görünümüyle, bu triko, eşsiz, zarif ve şirin bir modeli oluşturuyor. Yaka önünde görülen motifler iki kolu görsel bir işlemeyle tamamlamaktadır.  Yazın sıcaklarında doğal olarak oluşan vücuttaki teri emmesiyle de, sağlıklı bir giysi olması özelliğinde olup, sizi koruyan bir üründür.

40223 kodlu ürünümüzde; krem, koyu toprak, mercan, lacivert, su yeşili ve siyah renkleri de mevcuttur.

Perlina



 

21 Mart 2012 Çarşamba

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Perlina koleksiyonumuzun en çok rağbet gören modellerimizden birini daha sizlere sunuyoruz. Zig zag metal baskı işlemelerle ahenk verilen kısa kollu ve yakasız olan  bu bluzumuz şık akşam yemeklerinde, ışıltısı ile sizi taşıyacaktır. Özel bir iple işlenilen trikolarımızın en önemli özelliği, kişiyi serin tutarak terletmemesidir.

40099 kodlu bu ürünümüzde; bej, toprak, oranj, su yeşili, siyah ve pudra renkleri de mevcuttur.

Perlina




20 Mart 2012 Salı

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Yaz akşamlarında hafif bir ürperti geldiğinde giyebileceğiniz, üzerinde kendinden delikli ve fiyonk motiflerinin bulunduğu uzun kollu, şık bir hırka modelimizi daha, sizlere tanıtıyoruz. Sade ve şık görüntüsü ile her bayanın gardırobunda muhakkak bulunması gereken bu ürünün yaka kısmını hareketlendirmek için ayrıca dantel kullanılmıştır.

40127 kodlu bu ürünümüzde; krem, toprak, yavruağzı, camgöbeği, çimen yeşili, hardal ve siyah renkleri de mevcuttur.

Perlina

 



19 Mart 2012 Pazartesi

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Perlina hırka modellerimizden biri olan bu ürünümüz sadeliği ve zarifliğiyle dikkat çekmektedir. Ürün üzerinde bulunan ve bir zemin oluşturan puantiye kalp desenleri ürüne ayrı bir hareket katmıştır. İki tarafında cep bölgesinde bulunan fiyonklarla da ürüne zarif bir görüntü sağlanmıştır. Ayrıca yaka kısmında pul ve boncuk işlemeleri yapılarak, ürüne doğal ışıltılar kazandırılmıştır. Bu haliyle de ürünümüz,  bohem yaz gecelerinin vazgeçilmez bir kıyafetidir.

40157 kodlu bu ürümüzde; bej, koyu toprak, parliament, siyah ve pudra renkleri de mevcuttur.

Perlina


17 Mart 2012 Cumartesi

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu


Rahatlığı ve şıklığı ile göz dolduran bir modelimizi daha sizlerle paylaşıyoruz. Ürünümüzün hem trikosu, hem yarasa kollu olması sebebiyle kullanımı rahat ve estetiktir. Bu triko bluzumuzun en göze çarpan tarafı yakasında ve kol altında aynı dantelin kullanılarak fantastik bir hava verilmesidir. Yaka dantelinin boyun kısmında ayrıca pul ve boncuk işlenerek trikomuza ışıltı sağlanmıştır.

40138 kodlu bu ürünümüzde; bej, koyu toprak, mercan, açık su yeşili, siyah, pudra ve portakal renkleri de mevcuttur.

Perlina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...